dimarts, 9 de setembre del 2014

INSTITUT DOCTOR PUIGVERT - DEURES 2015-16

Durant aquest curs, aquest serà l'espai on publicarem els deures, examens i altres feines que el vostre professorat vagi posant al llarg del curs.

Pensem que tenir disponible en tot moment aquesta informació us ajudarà a millorar el treball que realitzeu i, alhora, permetrà que els vostres pares facin un seguiment més acurat de la vostra feina.

Per veure els deures que corresponen al teu grup, fes clic a la pestanya corresponent. Aquesta pestanya es troba a la part superior del bloc. Com veuràs, s'hi distingeixen els grups classes ordinaris i els grups flexibles.

Els deures es presenten en forma de graella. Cada fila conté els deures corresponents a una assignatura i un dia. S'hi indica la data en què es van posar els deures i també el dia que cal tenir-los fets per corregir-los o lliurar-los al professor o professora.

La darrera cel·la de cada fila, conté una marca que ens diu si els deures estan corregits o no. Si la cel·la apareix en verd, vol dir que els deures encara estan per corregir; si apareix en vermell, vol dir que ja han estat corregits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.